A Hunyor Major Tanya üzemeltetését 2013 júliusában kezdtük családi vállalkozásként annak reményében, hogy egyre több emberrel megismertessük, megszerettessük a természetet, az állatok csodás élővilágát.A tökéletes választás, hogy a családdal, barátokkal, munkatársakkal félre tudjanak vonulni ebben a túlhajszolt világban. Olyan komplex szolgáltatást nyújtunk, ami mellett gondtalanul élvezheti az ismerőseivel töltött idő minden pillanatát.

Amit biztosítunk: 

a rendezvény teljeskörű megszervezését, zenei szolgáltatásokat (élőzene, vagy dj), hangosítás, világosítás technika, kivetítő előadásokhoz, profi fotózás és videózás, felhőtlen kikapcsolódás minden kellékét! A tanyán rendelkezésre áll egy kompletten felszerelt konyha, gondoskodhatunk igény szerinti teremdíszítésről, terítésről.

A megrendezésre kerülő konferenciákat, üzleti- és partnertalálkozókat el tudjuk látni a megfelelő technikai felszereléssel, így kivetítővel, vetítővászonnal, és megfelelő hangosítással is. Ideális helyszín Nyíregyházi intézmények, cégek számára csapatépítő tréningek vagy családi napok rendezésére.

A tanyán alkalmanként 130 főt tudunk elhelyezni, igény szerint biztosítjuk az aktuális rendezvény sikeres lebonyolításához szükséges személyi- és technikai feltételeket és vendégeinknek a parkolást.

A tanya Nyíregyháza vonzáskörzetében Oros és Nyírpazony között található. Bízunk benne, hogy Ön is rendezvényházunkat bízza meg a vállalkozása, családja, barátai számára tervezett program megszervezésével, lebonyolításával.

A rendezvény tanya egész területe bérelhető!